Bemutatkozom

Dr. Dinnyés Álmos vagyok hipno-coach

Veszprémben a Pannon Egyetem műszaki menedzser szakát végeztem el, majd itt szereztem doktori címet műszaki területen. Jelenleg (2023-ban) is itt tanulok mentálhigiénés mester szakon.

Az emberi lélekkel kapcsolatos témákra mindig is nyitott voltam. Az egyetemen választható tárgyként számos ilyen jellegű tárgyat tanultam (pszichológia, grafológia, önismeret stb.). Vezetőként, projektvezetőkén felismertem, hogy mekkora szerepe van az emberi lélek ismeretének, megértésének a munkában, a mindennapi életben.

2005-ben tanultam először neurolinvisztikai programozást, amiről ma már tudom, hogy a Milton H. Erickson által képviselt hipnózis irányzaton alapult. Életem során mindig szívesen tanultam, sokféle képzésen vettem részt. 2018-ban kezdtem el tudatosan képezni magam ara, hogy emberek fejlődését tudjam segíteni. Először business coach képzésben vettem részt, tagja vagyok a nemzetközi coach szövetségnek. Tanultam mediációt, és rátaláltam a wingwave coachingra. Ez utóbbi indított el azon az úton, hogy az elme mélyebb rétegeivel miként lehet dolgozni, és vezetett el a hipnózishoz.

Először egy német nyelvű minikurzuson vettem részt, ahol az alapokat mutatták be. Itt döntöttem úgy, hogy ezt megtanulom. Több képzést végeztem el. Magyar nyelven hipnózist, hipnoterápiát tanultam itthon az Omyno Akadémián, elvégeztem az alapképzést és a mesterképzést is, amelyek az American School of Hypnosis által akkreditált képzések.

Németül elvégeztem a Besser-Siegmund Institut hipno-coach képzését, tagja vagyok az intézet által fenntartott szakmai szervezetnek. Emellett folytattam a jóval korábban elkezdett NLP tanulmányaimat az angol nyelvű Achology (Academy of Modern Applied Psychology) kurzusain. Itt NLP practitioner, majd hypnotherapy practitioner végzettséget szereztem. Jelenleg az NLP master képzésben veszek részt.

Más jellegű munkáimról a lányaimmal közös családi cégünk a Dinnyés Consulting Kft. honlapján találsz bővebb információt.

Elérhetőségem

9022 Győr
Czuczor Gergely utca 18-24.
1. em. 108. (18-as kapucsengő)

Fogadóórák
Hétköznap:

08:00 és 18:00 között
Szombaton:

09:00 és 12:00 között

Időpontegyeztetés
+36 20 321 5260
info@hipno-coach.hu