Hinózis, hipnoterápia árak

Ezt az oldalt azért olvasod, mert ki szeretnéd próbálni, milyen a hipnózis, vagy olyan elkadásaid, problémáid vannak, amelyekre a hipnózis segítségével szeretnél megoldást találni, és - természetes módon - szeretnéd azt is megtudni, hogy ez mennyibe kerül. Mielőtt rögtön az árakhoz ugranál, kérlek, olvassad el, a következő sorokat, hogy megtudd, milyen esetben melyik szolgáltatásomat érdemes érdemes igénybe venned.

A hinózisnak, a hinoterápiának a lényege a változás. Ez egy olyan eszköz, ami segít megváltoztatni az életedet oly módon, hogy a segítségemmel megváltoztatod gondolataid és érzelmeid bizonyos eseményekkel, személyekkel kapcsolatban. Ez egy nagyon hatásos eszköz, mélyreható változásokat eredményez már néhány alkalom után. Fontos, hogy tudd, többféle alkalmazási módja van a hipnózisnak, és ezek nem tartoznak a 1997. évi CLIV. törvény (Eü. tv.) és az annak végrehajtásáról szóló jogszabályok hatálya alá. A hipnózis, a hipnoterápia egy olyan eljárás, amely egy gondot, problémát kezel oly módon, hogy a figyelmet átirányítja a problémákról a megoldás felé. Gondold át alaposan, hogy mire van valójában szükséged! Az alábbiakban bemutatom, hogy milyen lehetőségeket kínálok.

Hipno-Coaching, hipnózis

Ahhoz, hogy a változások tartósak és mélyek legyen, fontos, hogy legyen benned erős motiváció a változásra. A több, egymásra épülő és egymást erősítő hipnózis ülés vagy hipnoterápia egy folyamat, az első 1-2 alkalommal a céljaidat fogjuk pontosan meghatározni: "mivé szeretnél válni? hol van szükség változásra az életedben?" A következő alkalmak már a változásról szólnak, elméd tudatalatti és tudattalan részeivel fogsz dolgozni, segítek, hogy hipnózis állapotában el tudd itt "ültetni" a céljaidat.

Mivel a hipnoterápia mélyreható változásokat fog eredményezni, akkor érdemes belevágnod, ha a jelenlegi helyzeteddel való elégedettséged egy tizes skálán legfeljebb 4, és úgy érzed elakadtál a problémád megoldásával. Ez azért fontos, mert az eddig a problémaddal való foglalkozásra fordított energiáidat fogod felhasználni arra, hogy célokat tűzz ki, és érj el.

Röviden: hipnoterápiába csak akkor vágj bele, ha már eléggé fáj az a helyzet, amiben benne vagy.

Az első alkalom általában hosszabb, 2-3 órát vesz igénybe. Ennek során egy coaching beszélgetés keretében megismerem a problémád, amit megszeretnél változtatni és azt is, hogy mi a célod a változással. A beszélgetésünk során számos részletet feltárok, alkalmazni fogok wingwave módszereket is, ha nehezen tudod kifejezni magad. A beszélgetés után tesztelem, hogy mennyire vagy hipnotizálható, milyen módszerek passzolnak hozzád, és ennek során egy relaxációs hipnózisra is sor kerül.

A további ülések általában rövidebbek lesznek, általában 1 - 1,5 órásak. Ezeken a neked leginkább megfelelő módszerekkel fogunk dolgozni. Lesz, amikor nagyon mély relaxált állapotban - ún. hipotikus kómában - csak lazítasz, és a tudatalattidnak mondok el hipnotikus nyelvezettel megfogalmazott programokat. Lesz olyan alkalom is, hogy enyhe hipnózisban leszel, és beszélgetünk.

És lesz olyan eset, hogy utazol az időben, legalábbis az elméd, hogy újra tudjuk írni a sorskönyvedet, hogy másképp tudj gondolkodni a világról. Fontos tudnod, hogy az időutazás - vagy regressziós hipnózis - nem a múltat változtatja meg, hanem a múltbenli eseményekhez való viszonyodat, az azokkal kapcsolatos érzelmeidet és gondolataidat. Ennek köszönhetően a jelen életedben is azonnal változások történnek: új érzelmeket fedezel fel, új viselkedési mintát alakíthatsz ki, és másképp fogsz viszonyulni életed további eseményeihez.

Az eredmények tartóssága érdekében alkalmazok majd olyan technikákat, amik megerősítik az elért eredményeidet, vagy egy relaxáció után segítenek, hogy ezt a kellemes állapotot máskor könnyebben, akár önállóan is el tudd érni. Ha igényled, az ülésen tudunk hagfelvételt készíteni, így a későbbiekben a megerősítéseket önállóan is fogod tudni alkalmazni úgy mintha egy vezetett meditációt hallgatnál.

Az ülések végen a hipnózisnak köszönhetően nyugodt, nyitott és kreatív állapotba tudsz kerülni. Ilyenkor arra kérlek, hogy fogalmazzad meg magadnak a "házi feladatodat": mit fogsz másképp csinálni mint korábban? Ekkor beszéljük meg azt is, hogy szükséged van-e következő ülésre. A döntés a tied, ha úgy érzed, még szükséged van megerősítésre, vagy van másik témád, akkor egyeztetünk egy következő időpontot.

Hipnózis "kóstoló"

Ha csak kíváncsi vagy, milyen hipnózisban lenni, kipróbálnád, hogy tud-e olyan nyújtani, ami segít megoldani a problémádat, akkor szerettel várlak egy próbára. Ez egy rövid, kb. fél órás ülés, ahol válaszolok a hipnózissal kapcsolatos kérdéseidre, wingwave módszerrel megnézzük mi a viszonyod a hipnózishoz, mi a témád, majd végül egy kellemes, lazító relaxációs hipnózisban feltöltődsz.

Csoportos hipnózis

A csoportnak nagy ereje van. Könnyebb lehet hipnózisba kerülni, ha többen vagytok. Egy csoport legfeljebb 6 fős lehet, hogy mindenkire tudjak figyelni. Ilyenkor az ülés elején megbeszélünk egy témát, ami mindegyikőtöket érint, majd minden résztvevőt egyszerre mély relaxációs hipnózis állapotba kísérek, ahol a megbeszélt témának megfelelő programot adok nektek. A folyamat közben az wingwave zene szól, ami segíti a stressz oldódást azáltal, hogy a két agyfélteke működését szinkronba hozza.
Fontos, hogy az ilyen alkalmakra hozzátok magatokkal kedvenc párnátokat és egy jóga jóga szőnyeget.

wingwave coaching 

A wingwave coachingot a hamburgi Besser-Siegmund Institut alapítói dolgozták ki ötvözve a neurolingvisztikus programozás (NLP), a kineziológiai izomtesztelés és a traumák kezelésére kidolgozott EMDR  módszer elemeit. Bővebb információt találsz a módszerről ebben a videóban, az wingwave oldalamon magyarul, illetve németül és angolul a wingwave nemzetközi oldalán és az intézet honlapján.

A wingwave coachinggal akár egy ülés után is érezhető és tartós változások érhetőek el. Mivel a wingwave alapját képező az NLP-t az 1970-es években Richard Bandler and John Grinder a modern ericksoni hipnózis elemeire építve alakíttákki, jól kombinálható hipnózissal. Jómagam hipno-coach végzettségemet Hamburgban szereztem Harry Siegmundnál.

A wingwave nagyon jól használható olyan témákban mint a vizsgadrukk csökkentése, mobil- vagy csoki-függőség kezelése , versenyszorongás csökkentése és a teljesítmény növelése. Ezt a módszert jó szívvel ajánlom olyan esetekben, amikor gyors segítségre van szükséged: például egy állásinterjú vagy felvételi előtt állsz, sportversenyre készülsz, vagy elakadtál a fejlődésedben, és keresed az okát. 

Ez a módszer nagyon jól működik gyermekek esetében is, így 18 évnél fiatalabbak számára külön, kedvező árat alakítottam.

Igény esetén kisebb (max. 8 fős csoportoknak) tartok ismertőt és rövid bemutatót a wingwave módszerről. 

Az árképzésemről

A hipnózis egy tudományosan bizonyított, hatékony és gyorsan ható módszer, egy probléma megoldása akár néhány alkalom alatt megtörténhet, áraimat úgy alakítottam ki, hogy ha a ötnél több alkalomra lenne szükséged, áraim akkor kedvezőbbek legyenek.

A lent feltüntetett árak bruttó árak magánszemélyek számára érvényesek, vállalati ügyfeleim, iskolák és egyéb intézmények számára, akik például csapatépítő tréning vagy vállalati wellbeing program részeként rendelnek szolgáltatást, egyedi árat adok.

Hipnózis és coaching ülés alapvetően a győri irodámban (Szaloniroda Győr) történik, emellett lehetőség van online hipnózisra és coachingra, valamint esetenként az ország más részein is tartok bemutatókat, lesz lehetőség ott is hipno-coachingra. Ilyen igényekkel kapcsolatban, vegyétek fel velem a kapcsolatot.

Tervezek nyárra külföldi helyszínen csoportos elvonulást, hipno-coaching alkalmakkal és más személyiségfejlesztő lehetőségekkel. Ha érdekel, írjál, és értesítelek a részletekről

Köszönöm, hogy elolvastad a fentieket! A továbbiakban a listaáraimat tudod megtekinteni.

Gondolkodj másképp, élj másképp! Kész vagy a változásra!

Szeretettel várlak!

wingwave coaching

időtartam: max. 60 perc
ár felnőtteknek: 25 000 Ft / alkalom
ár gyermekeknek: 15 000 Ft / alkalom

wingwave in Deutsch: 100 EUR

wingwave bemutató (max. 8 fő részére):
időtartam: max. 80 perc
ár: 60 000 Ft

Hipno-Coaching, hipnózis ülés

az első alkalom időtartama: max. 3 óra
ár: 25 000 Ft / óra, legfeljebb 55 000 Ft

a következő 5 alkalom időtartama: max. 3 óra
ár: 23 000 Ft / óra, legfeljebb 50 000 Ft

a további alkalmak időtartama: max. 3 óra
ár: 20 000 Ft / óra, legfeljebb 45 000 Ft

Ár információk

Hipnózis "kóstoló"

időtartam: 30 perc
ár: 12 000 Ft / alkalom

Csoportos hipnózis (max. 6 fő részére)

időtartam: max. 60 perc
ár: 60 000 Ft / alkalom

Kérdésem van