Denken ändern
Leben ändern

Dr. Dinnyés, Álmos - hipno-coach

Dr. Dinnyés Álmos hipno-coach mental-coach
Dr. Dinnyés Álmos hipno-coach mental-coach
A módszerről

Hipnózis - a mentális átalakulás eszköze

Tapasztald meg a belső átalakulás NLP alapú hipnoterápiás coachinggal. Segítek elakadásaid feloldásában, hogy sikeres tudj lenne a munkában és a magánéletben.

A hipnózis során az agyad átáll egy olyan működési módra, ami lehetővé teszi belső programjaid újraírását, hitrendszered átalakítását. Először egy coaching ülés során kialakítom veled a jövőképed, majd hipnózis során segítek neked megvalósítani ezt az átalakulást a tudatalattidban is.

gray concrete spiral stairs with no people
gray concrete spiral stairs with no people
A lényeg

Ha változni akarsz, akkor segíthetek

Ha már megvan a szándék benned, hogy legyőzd a félelmeid, felold az elakadásaid, hogy vagy elhagyjad rossz szokásaid, akkor egycoaching folyamat során segítek pontosan meghatározzad a célodhoz vezető utat.

Ezután átvezetlek hipnózis (más néven transz) állapotba. Ebben a kellemes, biztonságos állapotban tudatod mélyebb részei is elérhetővé válnak számodra. Egyfajta időutazás során megtalálhatod a problémád gyökerét, megerősítheted az elhatározásod, vagy új nézpontokból, torzítások nélkül tudod megvizsgálni, hogy milyen megoldási lehetőségeid vannak.

Hagyd, hogy segítsek önmagad jobb verziójának megteremtéséhez!

Csak koncentrálj a hangomra, és lazíts!

Mi az a hipnózis?

A hipnózis – bár ritkán tudatosítjuk – egy gyakran előforduló tudatállapot, hívják egyszerűen bambulásnak, meditációnak vagy agykontrollnak is. Ilyenkor agyhullámaink frekvenciája alpha vagy theta tartományba csökken. Agyunk gondolkodó része ( a homloklebeny) egy dologra fókuszál, és elérhetővé válnak a tudatalatti és a tudattalan részeink.

A filmekből ismert hipnózistól eltérően a hipnózis során tudatodnál vagy, beszélgetünk is, sőt még a szemedet sem kell feltétlenül lecsuknod (igaz úgy sokkal könnyebben el tudsz lazulni). Hipnózisban nem vagy rávehető semmi olyan dologra, amit nem tennél meg, és nem tudsz bennragadni a hipnózis állapotában.

Hurokba kerültél, úgy érzed, hogy újra és újra belefutsz ugyanabba a helyzetbe

Hasonló partnereket fogsz ki, hasonló főnököt fogsz ki, ugyanúgy kihasználnak. Megfogadod, hogy legközelebb figyelni fogsz, és máshogy csinálod, de valahogy újra megtörténik.

Hipnózisban meg tudod találni, miért "keresed" ezeket a helyzeteket

Pörögsz kimerülésig, nehezen alszol, gyakran elfogy az energiád

Nehéz megállni, olyan érzésed van, hogy nélküled semmi nem sikerülhet. Tolod ameddig bírod, alig alszol, keveset eszel, elég a kávét és az energiaital.

Jó úton jársz a kiégés felé. Segítek megtalálni az okokat és felépíteni egy új élhető életet.

Mikor segít a hipno-coaching?

Szeretnél megszabadulni valamilyen félelmedtől, fóbiádtól.

Állásinterjúra, vizsgára, felvételire vagy épp fogorvoshoz készülsz, és már a gondolattól is stresszelsz. Esetleg kiver a víz, ha prezentálnod kell.

Ezek hátterében sokszor valamilyen rossz, elfeledett emlék áll, amit hipnózis során meg tudsz találni, és fel tudsz dolgozni.

a white object on a blue background with a shadow
a white object on a blue background with a shadow
a person standing in front of a giant spider
a person standing in front of a giant spider
a woman covering her face with her hands
a woman covering her face with her hands

Rólam

2018-ban kezdtem el coachinggal foglalkozni közel 20 évnyi vezetői tapasztalattal a hátam mögött. Tanultam mediációt, üzleti coachingot, majd rátaláltam a német Besser-Siegmund Institut által kidolgozott wingwave módszertanra. Ez indított el azon az úton, hogy az emberi elme lehetőségeinek kiaknázásával foglalkozzam, segítsek azoknak, akik változni, fejlődni szeretnének.

Több magyar, német és angol nyelvű hipnózis képzést végeztem el, megtanultam számost eszközt, amit a hipnózis során alkalmazni tudok ügyfeleim igényei szerint.

Végzettségeim

Szabadítsd fel a benned rejlő lehetőségeket!

Látogass meg, és próbáld ki, milyen hipnózisban átalakítani az életed!

Kérdésem van

Elérhetőségem

9022 Győr
Czuczor Gergely utca 18-24.
1. em. 108. (18-as kapucsengő)

Fogadóórák
Hétköznap:
08:00 és 18:00 között
Szombaton:
09:00 és 12:00 között

Időpontegyeztetés
+36 20 321 5260
info@hipno-coach.hu